ÚJ SZINT AZ AUTÓZÁSBAN

A vadonatúj KORANDO nem követésre termett, diktálja az irányt. Önálló stílusa robbanékonyságot és modern értékeket sugároz, mindenütt kiemelkedik a tömegből. Egyediség, erő, technológia. A KORANDO három szóban. Az új modell 2019 november végétől megtekinthető a magyar márkakereskedésekben.


Korando Style+ akció!

Részletek

AKCIÓS FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT
MINDEN SSANGYONG MODELLRE 5,49%-OS THM-MEL

Részletek

Fedezze fel az új Korandot!

Design

Kezes és precíz

A stílusos és jellegzetes KORANDO valódi crossover, amely egyesíti magában a SUV-ok és a szedánok legjobb tulajdonságait, ezáltal nyújtva a praktikum és a kényelem tökéletes egyensúlyát. Élvonalbeli biztonsági és kényelmi technológiák kísérik útján, így minden megtett kilométer pihentető és gondtalan lesz.

Belső

AMIRŐL A BELSEJE MESÉL

Az új Korando belterét a legfrissebb divat és a kiemelkedő minőségű kidolgozás határozza meg. A fémes felületek, a nagy LCD-kijelzők, az elegáns hangulatfények és a finom bőrülések mind hozzájárulnak az ölelő érzéshez. Stílus és technológia ritkán látott együttese ez, egy olyan autó beltere, amelyet arra terveztek, hogy örömet okozzon és kényeztesse vezetőjét.

Technológia

Sokoldalúság mindenekelőtt

A vérében van a sokoldalúság, így a Korando épp olyan jól használható városban, mint hétvégi kiruccanások alkalmával, és most először 1,5 literes benzines GDI-turbómotorral lesz elérhető.

Örökség

1. generáció

1. generáció

1983-as megjelenése óta a Korando leglényegesebb tulajdonságai a tartósság és a kiváló teljesítmény.

2. generáció

Maga a név a „Korean Can Do” (A koreaiak meg tudják csinálni) szlogen összevonásából született, amely ennek a SUV-nak a kiemelkedő sokoldalúságára utal; a SsangYongnál mindig is úttörő autónak tekintették a Korandót.

2. generáció
3. generáció

3. generáció

Az 2011-es, első önhordó karosszériás SUV-dizájntól a mai 4. generációs Korandóig a SsangYong innovatív gondolkodásról és úttörő dizájnról szóló, 65 éves, gazdag története a finom kidolgozású járművek minden centiméterén visszaköszön.

4. generáció

A vadonatúj Korando ma ennek a meghatározó SUV-örökségnek a letéteményese, miközben azon legújabb technológiák és jövőformáló megoldások terén is élen jár, amelyek a szegmens játékszabályait is minden bizonnyal átírják majd.

4. generáció
carousel

Design

A Korando gyártása 37 éve folyamatos, jelenleg a 4. generációja készül; ennek az egyedülálló örökségnek a birtokában tehát a SsangYong elérkezettnek látta az időt, hogy valami ikonikusat teremtsen.

Az erőteljes SUV-stílust a rátermettségről árulkodó megjelenés, valamint a fekete és magasfényű króm hűtőrács adja a Korandónak. A C-oszlop mentén és az oldalakon végighúzódó dinamikus vonalak karakteres, elegáns profilt kölcsönöznek számára.

Design

Korando rear light

LED csíkos hátsó lámpák

Korando buper light

LED első ködlámpák

Korando front light

LED első fényszórók

Korando rims

Könnyűfém felni

Színkonfigurátor

A vadonatúj Korando egy sor ragyogó színben választható a komoly üzleti szürkétől egészen a vagány vörösig.

 • GRAND fehér

 • SPACE fekete

 • SILENT ezüst

 • PLATINUM szürke

 • DANDY kék

 • REDDISH ORANGE

 • CHERRY vörös

loading

A stílus, a luxus és a kényelem a részletekben rejlik

Korando hűtőrács

Krómozott hűtőrács

korando visszapillantó lámpával

LED-es irányjelzők és kilépőfény

fényszóró

Projektoros fényszórók hagyományos irányjelzőkkel

Sportos hátsó borítólemez

ezust-tetosin

Ezüst tetősínek

sportos-legterelo

Sportos légterelő

LED-es 3. féklámpa

LED-es 3. féklámpa

ködfényszóró

Hátsó ködlámpa és zárfény

17 colos felni

17" könnyűfém keréktárcsák 225/60 R17 gumikkal

18 colos felni

„Diamond Cutting”
18" könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal

19 colos felni

„Diamond Cutting”
19" könnyűfém keréktárcsák 235/50 R19 gumikkal

carousel

Belső

Az új Korandóban mindent megtettünk, hogy kiemelkedő minőségű belteret hozzunk létre, olyat, amely egyszerre vonzó és kényelmes. A teljes mértékben integrált, szinte körbeölelő dizájnt a hangszerek fogólapja ihlette: a szellőzőnyílásokat és egy sereg műszaki kiegészítőt a burkolat mind megszakítások nélkül foglalja magába. A Korando beltere tágas és komfortos, valamennyi ülés ergonomikus kialakítású, az első és a hátsó üléseknél is bőséges lábtérrel. További kényelmi funkciókat is találni fog, például eltolható kartámaszokat, tágas tárolózsebeket az ajtókban és olyan kesztyűtartót, amelyben az iPadje is elfér.

BŐRÜLÉSEK

A Korando üléshuzatainak választéka az ECO praktikus szövetétől a Premium modellek kiváló minőségű bőrüléséig terjed. A Clever és a Premium modellek fűthető első ülésekkel készülnek a fázós reggelekre (Style felszereltségi szinthez opcionálisan rendelhető), ráadásul a legmagasabb felszereltségi szinten (Premium) elektromosan állítható és szellőztethető ülésekkel is találkozhatunk.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

A beltér szépségei

Szórakoztató eletronika

Az új Korando már ECO felszereltségi szinttől a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, 8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszerrel van felszerelve, mely Andriod Auto & CarPlay kompatibilis. Magasabb felszereltségi szinteken elérhető a 9"-es érintőképernyős fejegység is, mely teljes Európai Unióra kiterjedő navigációs szoftverrel is rendelkezik.

BLAZE COCKPIT

Új vezetői interfészünket, a Blaze Cockpitet először építjük be a SsangYong történetében mely Style, Celver és Premium felszereltségi szinten elérhető. Ebben nem csupán egy, hanem rögtön két digitális kijelző segíti a vezetőt.

Az első egy 10,25 colos teljesen digitális műszeregység, amely könnyen kezelhető megoldások gazdag választékát kínálja: a telefon képernyőtükrözését, a kanyarról kanyarra történő kijelzést és még sok egyebet.

A másik, 9 colos sokfunkciós kijelző a navigáció számára van fenntartva, hogy Ön az úti célját könnyűszerrel elérje. A teljesen igényre szabható LED-es világítás az elülső burkolat teljes szélességében, valamint a vezetőoldali és utasoldali ajtókon is végigfut. Ön 34 színből választhatja ki a hangulatának leginkább megfelelőt.

carousel
carousel

A KORANDO CSOMAGTERE MINDENT VISZ

Nyújtsa ki a tagjait és helyezkedjen el kényelmesen a Korando tágas belterében! A vadonatúj Korandóban a vezető és az utasok igényeit is számításba vettük – az elülső ülések deréktámasszal, a hátsók pedig 85 cm-es lábtérrel rendelkeznek. Az 551 literes csomagtérben jut hely mindennek, bárhova is induljon. A távirányítású csomagtérajtó önműködően nyílik, amikor a vezető okoskulcsa kellően közel van, így akkor is ki tudja nyitni a csomagtartót, ha mindkét keze tele van.

carousel

Technológia

LENDÜLETES VEZETÉS

A Korando vadonatúj 1,5 literes benzines GDI-turbómotorral választható, így a maximális üzemanyag-hatékonyság és a vezetői élmény típustól függetlenül garantált. 2 tonnáig* terjedő vontatási kapacitásával és meggyőző AWD (összkerékhajtás) rendszerével a Korando bizonytalan vezetési körülmények között is garantálja a biztonságot – legyen szó akár a gyerekek reggeli fuvarozásáról egy esős napon, vagy egy hétvégi tengerparti lakókocsis kirándulásról. Az innovatív gyártási technológiák eredményeként és a puha, csendes futás érdekében az új Korando a magas szintű zaj- és rezgésvédelmi (NVH) követelményeket is kielégíti. *Csak dízel AT esetén

benzinmotor

A benzinmotor erőátvitele

A Korando vadonatúj benzines 1,5 GDI-turbómotorjának nyomatéka alacsony sebességnél is nagy gyorsulást eredményez, ha arra van szükség. Ez az új motor 280 Nm-es nyomatékot és 1,5 tonnás vontatási kapacitást biztosít. A benzines GDI-turbómotor hatsebességes kézi váltóval, valamint a fokozatok közti sima és csendes átmenetet és maximális üzemanyag-hatékonyságot kínáló AISIN hatsebességes automata váltóval is elérhető.

Technológiai NVH-védelem

A kifinomult motorfelfüggesztés az erőátvitel és kerékhajtás elnyelésén eszközölt változtatásokkal együtt a lehető legnagyobb mértékben csökkentik a zajt, lehetővé téve, hogy az új Korando egészen kiemelkedő NVH-értékeket érjen el.

Optimalizált hangszigetelés-rendszer

Az olyan új szerkezeti jellegzetességekkel, mint a padló alatti csillapítás, az oszlopüregekben alkalmazott hab vagy a hangelnyelő tetőbetét, az új Korando a halk vezetési élmény érdekében hatékonyan szigeteli a motor, az út és a kültér hangjait.

Vontatási kapacitás

 • Benzines (automata és kézi) 1,5 tonna

Felfüggesztés

 • Dupla lengőkaros elöl
 • Független, több lengőkaros hátul

Vezetéstámogató rendszerek

 • Visszagurulás-gátló
 • Lejtmenet-vezérlés és még sok más
carousel

Vezetési módok

Automata váltó
A biztonságos vezetés és a testre szabható élmény érdekében a vezető választhatja ki a vezetési módot (NORMÁL / SPORT / TÉLI).

Ez a gazdaságosság és a teljesítmény iránti igény között egyensúlyozó alapbeállítás jól használható a mindennapi vezetés során; a műszerfalon nincs kijelezve.

Többletteljesítményt nyújt, az üzemanyag-hatékonyság csökkenése árán.

A NORMÁL módtól indulva fordítsa el a választókapcsolót az óra járásának megfelelően a SPORT állásba, ami így a műszerfalon is megjelenik.

Kettes fokozatban indítja a járművet, hogy a jeges téli utakon ne csússzanak meg a gumik.

Ha NORMÁL vagy SPORT módban van, a TÉLI módba kapcsoláshoz tartsa a választókapcsolót több, mint egy másodpercig, ami így a műszerfalon is megjelenik.

carousel

KORANDO BIZTONSÁG

A vadonatúj Korando jól néz ki és jól is kezelhető, de ez még nem minden – ez egyben a valaha gyártott legbiztonságosabb és legerősebb Korando is. A biztonság már az alapoktól kezdve beépül a járműbe: osztályában az egyik legjobb alvázzal rendelkezik, amely 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül. A járművet 6 légzsákból álló védelmi rendszerrel is felszereltük – ennek részei a vezető- és utasoldali, valamint az oldal- és függönylégzsákok.

6 légzsák

6 légzsák

A járművet 6 légzsákból álló védelmi rendszerrel is felszereltük – ennek részei a vezető- és utasoldali, valamint az oldal- és függönylégzsákok.
szerkezet

A szerkezet 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül

A biztonság már az alapoktól kezdve beépül a járműbe: osztályában az egyik legjobb alvázzal rendelkezik, amely 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül.

INTELLIGENS BIZTONSÁG

Frontális ütközés veszélyére figyelmeztető rendszer. Figyelmezteti a vezetőt, ha másik jármű vagy gyalogos kerül az autó elé.

Autonóm vészfékező rendszer (AEBS)

Amikor a tervezett útvonalon gyalogost vagy másik járművet észlel, az AEBS automatikusan visszaveszi a gázt és fékezni kezd, hogy csökkentse a súlyos baleset kockázatát.

Intelligens adaptív menetvezérlés (IACC)

AZ IACC radar és kamerák segítségével biztonságos sebességet és követési távolságot tart. Az IACC a sávkövető asszisztenssel összekötve működik, amely nem csak autópályán használható, hanem városban is, illetve amikor a fékpedál fel van engedve.

Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF)

Parkoló elhagyásakor az EAF hangjelzéssel figyelmeztet és figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ha egy másik jármű közeledik hátulról.

Biztonságos követési távolságra figyelmeztetés (SDA)

Az SDA folyamatosan figyeli a sebességet és a távolságot, és figyelmeztető hangjelzést ad, amint az Ön előtt haladó járműtől való távolsága a biztonságos féktávolság alá csökken.

Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA-i, csak automatával)

Amikor tolatás közben közeledő járművet észlel az úton, az RCTA figyelmeztető hangjelzést ad és automatikusan fékezni kezd, hogy megállítsa az autót és csökkentse az ütközést kockázatát.

Kocsisor indulására figyelmeztető rendszer (FVSA)

Amikor álló helyzetből az Ön előtt lévő jármű elindul, az FVSA felugró vizuális figyelmeztetést küld és hanggal is jelez.

DEEP CONTROL

A DEEP CONTROL technológiával a tökéletes biztonság közelebb van, mint valaha. Akár a városban vezetünk, akár hosszú utazásokra indulunk, a DEEP CONTROL eddig ismeretlen szintre emeli a vezetési nyugalmat és biztonságot.

Sávtartássegítő rendszer (LKAS)

Az LKAS rendszer kamerákkal figyeli a felfestett sávelválasztó vonalakat. Amint azt észleli, hogy a jármű előzetes jelzés nélkül készül elhagyni a sávját, automatikusan korrigálja az elektronikus kormányvezérlő rendszert, hogy a járművet az adott sávban tartsa.

Sávváltó asszisztens (LCA)

Ha úgy kísérli meg a sávváltást, hogy egy másik jármű 70 m-en belül hátulról nagy sebességgel közeledik, az LCA a külső tükör lámpájának vilogásával és hangriasztással figyelmeztet.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

A HBA figyeli a szembejövő járművek fényszóróit és az Ön előtt haladójármű kombinált hátsó lámpáját, és a környezeti fények elemzésével automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.

Holttérfigyelő rendszer (BSD)

A BSD felismeri a holttérben lévő másik járművet és a külső tükör házába épített lámpa villogásával jelez.

Éberségfigyelő rendszer (DAA)

A DAA folyamatosan figyelemmel kíséri a vezetési mintázatokat, és amint az álmos vezetés jeleit tapasztalja, hangjelzést ad és pihenő beiktatását javasolja a vezető számára.

carousel

Biztonságból is 5-ös!

Az új Korando tervezésének fundamentumát az utasok biztonsága és kényelme jelentette. Ennek eredményeként az új modell remekül szerepelt a legszigorúbb európai autós biztonságtechnikai intézet tesztjén, kiérdemelve az 5 csillagos NCAP minősítést.

TÖKÉLETES BIZTONSÁG

Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP)

Az ESP a gázvisszavétel és az egyes kerekek fékezésének kombinálásával mindenféle útfelület esetén és kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette is segít az iránystabilitás fenntartásában.

Lejtmenet-vezérlés (HDC)

Különösen meredek lejtőkön a HDC funkció aktiválásával a biztonságos és lassú ereszkedés érdekében a sebességváltó automatikusan visszavált és a fékek működésbe lépnek.

Visszagurulás-gátló (HSA)

Amikor a vezető lejtőn felfelé történő induláskor leveszi a lábát a fékről, a HSA átmenetileg még fenntartja a féknyomást, amíg a gázpedált a vezető meg nem nyomja, így az autó nem gurul vissza.

Aktív borulásgátló (ARP)

Az ARP a nagy sebességgel vett éles kanyarokban szabályozza a motorteljesítményt és az egyes kerekekre ható fékerőt, hogy megelőzze a jármű felborulását.

Fékasszisztens (BAS)

A BAS vészfékezés észlelésekor maximálisra növeli a féknyomást, így csökkentve a féktávolságot és a súlyos baleset kockázatát.

Vészfékezésjelző (ESS)

Erőteljes fékezéskor az ESS automatikusan aktiválja a vészvillogókat, így figyelmeztetve a mögöttünk haladó járművek vezetőit.

Felszereltség és technikai adatok

Korando "eco" felszereltség

bruttó 6 599 000 Ft-tól

 • 8” Smart Audio multimédia rendszer (USB, IPod funkció, tolatókamera, Android Auto & CarPlay)
 • AEBS automata vészfékező rendszer
 • TSR táblafelismerő rendszer
 • LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • HBA távolsági fényszóró asszisztens
 • DAA éberség felügyeleti rendszer
 • Sebességtartó automatika
 • HDC lejtmenet vezérlő
 • Elektronikusan állítható, behajtható és fűthető külső tükrök
 • Bluetooth telefon kihangosító
 • Automatikus vezérlésű fényszórók és esőérzékelős ablaktörlők
 • 17” könnyűfém keréktárcsák 225/60 R17 gumikkal

Korando "style" felszereltség

bruttó 7 199 000 Ft-tól

ECO felszereltség felett:

 • Vezetéknélküli töltő (15 W)
 • Bőrborítású kormány
 • Ezüst színű tetősín
 • Csomagtérfedő roló
 • 220V-os csatlakozó (középkonzol hátsó részén)

Korando "clever" felszereltség

bruttó 7 899 000 Ft tól

Style felszereltség felett:

 • Térd légzsák a vezetőoldalon
 • Kétzónás automata légkondicionáló
 • Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak
 • Parkolást segítő radar elöl-hátul
 • 10.25” HD színes, grafikus műszeregység

Korando "premium" felszereltség

bruttó 8 999 000 Ft tól

Clever felszereltség felett:

 • Fűthető kormánykerék
 • Bőr üléskárpit és ajtóborítás
 • Elektromos első ülések, hátsó könyöktámasszal
 • Első szellőztethető ülések, hátsó könyöktámasszal
 • Vezetőülés el.deréktámasszal
 • LED első fényszórók állítható szintszabályzással
 • 18” Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal

Korando "style +" felszereltség

bruttó 7 299 000 Ft tól

Style felszereltség felett:

 • Kétzónás automata légkondícionáló
 • Parkolást segítő radar elöl-hátul
 • LED első ködlámpák + Króm díszítésű hűtőmaszk
 • Fűthető kormánykerék
 • Ülésfűtés elől
 • 18” Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák

Felszereltség

Megnevezés ECOStyleCleverPremiumStyle +
Motorok
Korando 1.5 Turbo GDI 163 LE / 280 Nm benzin6 899 000 Ft
6 599 000 Ft
7 499 000 Ft
7 199 000 Ft
8 199 000 Ft
7 899 000 Ft
9 299 000 Ft
8 999 000 Ft
7 299 000 Ft
Csomagok
Aisin 6 sebességes automata váltó599 000 Ft599 000 Ft599 000 Ft599 000 Ft599 000 Ft
AWD automatikus összkerékhajtás (tartalmazza a CVP opciót)

– dízel manuális váltós verzióhoz átmenetileg nem elérhető

-699 000 Ft699 000 Ft699 000 Ft699 000 Ft
Start-stop motorvezérlő rendszer ISGXXXXX
Napfénytető becsípődésgátlóval---219 000 Ft-
McPherson első felfüggesztés, multi-link hátsó felfüggesztésXXXXX
Biztonság
AEBS automata vészfékező rendszer (FCW ráfutásos ütközés figyelmeztetéssel)XXXXX
LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerXXXXX
LKAS sávtartó asszistensXXXXX
TSR táblafelismerő rendszerXXXXX
HBA távolsági fényszóró asszisztensXXXXX
FVSA elülső gépkocsi indulására figyelmeztetőXXXXX
SDA biztonsági távolság figyelmeztetőXXXXX
DAA éberség felügyeleti rendszerXXXXX
ABS+EBDXXXXX
ESP menetstabilizáló rendszerXXXXX
ARP aktív borulás gátlóXXXXX
HSA visszagurulás gátlóXXXXX
HBA vészfékezés rásegítőXXXXX
ESS vészfékezés jelzőXXXXX
HDC lejtmenet vezérlőXXXXX
FTCS kipörgésgátlóXXXXX
Elektromos kézifék, Auto hold funkcióval (AWD esetén standard, E11 opció tartalmazza)--65 000 FtTECH csomag-
Sebességtartó automatikaXXXXX
Nyomógombos vészhívó berendezésXXXXX
Biztonsági csomag: Holttérfigyelő rendszer (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) - MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) - AT váltós v

Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) – MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) – AT váltós verzióhoz

--CLEVER PLUS csomagPREMIUM PLUS csomag-
ACC csomag: adaptív sebességtartó automatika, elektromos kézifék – Auto hold funkcióval /CVP/ (csak automata váltóval rendehető)--105 000 FtPREMIUM PLUS csomag-
Vezető- és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható)XXXXX
Oldallégzsákok előlXXXXX
FüggönylégzsákXXXXX
Térd légzsák a vezetőoldalon--XX-
ImmobilizerXXXXX
RiasztóberendezésXXXXX
ISOFIX biztonsági gyermekülés rögzítésXXXXX
Kettős előfeszítésű biztonsági övek becsatolására figyelmeztető jelzéssel (mind az 5 üléshez)-----
Kettős pirotechnikai övfeszítő, becsatolásra figyelmeztető jelzéssel az első ülések biztonsági öveihezXXXXX
Pirotechnikai övfeszítő, becsatolásra figyelmeztető jelzéssel a második sor szélső biztonsági öveihezXXXXX
Állítható magasságú első fejtámlákXXXXX
Hátsó fejtámlák 3 dbXXXXX
Belső megjelenés / Kényelem
6 sebességes manuális váltó (GSI funkcióval)XXXXX
Parkolást segítő radar elöl-hátul-STYLE PLUS csomagXXX
Fedélzeti számítógép 3,5" LCD kijelzővelXX--X
10.25” HD színes, grafikus műszeregység-199 000 FtXX199 000 Ft
4 irányban állítható kormánykerékXXXXX
Vezetéknélküli töltő (15 W)-XXXX
Elektronikus szervokormány sebességfüggő rásegítésselXXXXX
Műanyag váltógomb-----
Bőrborítású kormány-XXXX
Fűthető kormánykerék-STYLE PLUS csomagCLEVER PLUS csomagXX
Elektronikusan állítható és fűthető külső tükrökXXXXX
Elektronikusan behajtható külső tükrökXXXXX
Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör--XX-
Elektronikus ablakemelők elöl-hátul (vezetőoldalon auto Le funkcióval)XXXXX
Ezüst színű belső ajtónyitó kilincsXXXXX
Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zár XXXXX
Gyújtáskapcsoló világításXXXX-
Automatikus vezérlésű fényszórók és esőérzékelős ablaktörlőkXXXXX
Szakaszosan működő hátsó ablaktörlő mosóvalXXXXX
Hátsó ablakfűtésXXXXX
Manuális légkondícionálóXX---
Kétzónás automata légkondícionáló -STYLE PLUS csomagXXX
Csúsztatható első könyöktámaszXXXXX
Szövet üléskárpitXXX-X
Bőr üléskárpit és ajtóborítás---X-
Állítható magasságú vezetőülés (manuális)XXX-X
Ülésfűtés elől-STYLE PLUS csomagXXX
Elektromos és szellőztethető első ülések, hátsó könyöktámasszal---X-
Vezetőülés el.deréktámasszal---X-
60-40 arányban lehajtható hátsó ülésekXXXXX
Szövet szőnyeg garnitúra-XXXX
Lehajtható napellenzők beépített piperetükörrel, világítássalXXXXX
LED belső világításXXXXX
Csomagtérfedő roló-XXXX
Csomagrögzítő háló-XXXX
Poggyásztartó aljzatelem a csomagtérben (merev)-XXXX
220V-os csatlakozó (középkonzol hátsó részén)-XXXX
12V-os csatlakozók elöl és hátul (2 db)XXXXX
Uretán váltógombXXXXX
Audio
6 db hangszóróXXXXX
Audiovezérlés a kormánykerékrőlXXXXX
8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Andriod Auto & CarPlay funkció + DABXXXXX
8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Andriod Auto & CarPlay funkció + DAB + LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon--CLEVER PLUS csomagX-
9" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Navigáció teljes Európa térképpel + Andriod Auto & CarPlay funkció + DAB + LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon--CLEVER PLUS NAVI csomagPREMIUM PLUS csomag-
Bluetooth telefon kihangosítóXXXXX
Külső megjelenés
17" könnyűfém keréktárcsák 225/60 R17 gumikkalXXX--
18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal-STYLE PLUS csomagTECH csomagXX
19" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 235/50 R19 gumikkal ---149 000 Ft-
Defekt javító szettXXXXX
Keréknyomás ellenőrző rendszerXXXXX
Teljes értékű pótkerék 119 000 Ft119 000 Ft--119 000 Ft
Króm belső ajtólilincsek és dekorelemek az első és hátsó lökhárítón --XX-
Színre fényezett külső tükrök, LED irányjelzővel és kilépőfénnyelXXXXX
Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó---PREMIUM PLUS csomag-
Szinre fényezett ajtókilincsekXXXXX
Projektoros első fényszórók állítható szintszabályzássalXXXXX
LED első fényszórók állítható szintszabályzással--CLEVER PLUS NAVI csomagX-
LED első-hátsó nappali menetfényXXXXX
LED első ködlámpák + Króm díszítésű hűtőmaszk -STYLE PLUS csomagXXX
Hátsó ködlámpaXXXXX
Színezett ablakok (szélvédő zajszűrővel ellátott)XXXXX
Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak (UV védelem és hangszigetelés)-XXX-
Ezüst színű tetősín-XXXX
Hátsó spoiler harmadik LED féklámpávalXXXXX
Intelligens kulcs (kulcsnélküli ajtónyitás- és automatikus zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár)--CLEVER PLUS NAVI csomagX-
Külső színek
GRAND fehérXXXXX
SPACE fekete (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
SILENT ezüst (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
PLATINUM grafit (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
CHERRY vörös (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
REDDISH narancs (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
DANDY kék (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
Belső színek
BLACK feketeXXXXX
SOFT GREY szürkeXXXXX
Barna bőr ülések (OAY)---99 000 Ft-
Extra csomagok
STYLE PLUS csomag

Kétzónás automata légkondícionáló; Parkolást segítő radar elöl-hátul; LED első ködlámpák + Króm díszítésű hűtőmaszk; Fűthető kormánykerék; Ülésfűtés elől; 18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal

-600 000 Ft
100 000 Ft
---
CLEVER PLUS csomag

Fűthető kormánykerék; 8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Andriod Auto & CarPlay funkció + DAB + LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon; Biztonsági csomag: Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) – MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) – AT váltós verzióhoz; Intelligens kulcs (kulcsnélküli ajtónyitás- és automatikus zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár); LED első fényszórók állítható szintszabályzással; 18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal

--835 000 Ft--
CLEVER PLUS NAVI csomag

Fűthető kormánykerék; 9" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Navigáció teljes Európa térképpel + Andriod Auto & CarPlay funkció + DAB + LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon ; Biztonsági csomag: Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) – MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) – AT váltós verzióhoz; Intelligens kulcs (kulcsnélküli ajtónyitás- és automatikus zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár); LED első fényszórók állítható szintszabályzással; 18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal

--1 050 000 Ft--
TECH csomag

Elektromos kézifék – Auto hold funkcióval, 9" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Navigáció teljes Európa térképpel + Andriod Auto & CarPlay funkció + DAB + LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon; Biztonsági csomag: Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) – MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) – AT váltós verzióhoz

---579 000 Ft-
PREMIUM PLUS csomag

9" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Navigáció teljes Európa térképpel + Andriod Auto & CarPlay funkció + DAB + LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon; Biztonsági csomag: Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) – AT váltós verzióhoz; ACC csomag: adaptív sebességtartó automatika, elektromos kézifék – Auto hold funkcióval; Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó – csak AT váltóval rendelhető (TECH csomagot tartalmazza)

---899 000 Ft-

Technikai adatok

Motor Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE Diesel 1.6 e-XDI 136 LE
Meghajtás 2WD AWD 2WD AWD
Váltó 6MT 6AT 6MT 6AT 6MT 6AT 6MT 6AT
Méretek
Hosszúság mm 4450
Szélesség mm 1870
Magasság mm 1620 (tetősínnel 1629)
Tengelytáv mm 2675
Nyomtáv Elöl mm 1590
Hátul mm 1610
Túlnyúlás Első mm 910
Hátsó mm 865
Min. hasmagasság mm 182 164
Első/hátsó terepszög ° 18/24,5
Rámpaszög ° 15,9 15,4
Fordulókör átmérő m 5,35
Csomagtér térfogata (VDA 213) liter 551 / 407 (szükségpótkerékkel)
Súly
Össztömeg kg 2010 2040 2100 2130 2110 2160 2200 2250
Önsúly kg 1405 1435 1495 1525 1505 1535 1595 1625
Vontatható össztömeg Fékezett kg 1500 1500 2000 1500 2000
Fékezetlen kg 500 500 750 500 750
Motor
Üzemanyag - Benzin Dízel
Hengerűrtartalom cc 1497 1597
Furat x löket mm 76 x 82,5 76 x 88
Kompresszió - 9,5 : 1 15,5 : 1
Hengerek száma - soros 4 hengeres soros 4 hengeres
Teljesítmény
Maximális teljesítmény kW/fordulatszám 120 / 5000-5500 min-1 100 / 4000 min-1
LE/fordulatszám 163 / 5500 136 / 4000
Maximális nyomaték Nm/fordulatszám AT: 260/1500-4000 min-1 AT: 324/1500-2500 min-1
MT: 280/1500-4000 min-1 MT: 300/1500-3000 min-1
Maximális sebesség km/h 191 193 191 193 180 180 180 181
Üzemanyagtartály liter 50 47
Károsanyag kibocsátási szint - Euro 6dTemp
CO2 kibocsátás (vegyes) g/km 158*   162* 176   190 130-133* 144* 155  170 
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) l / 100 km 6,8*    7,1* 7,6  8,3  5,0-5,01*  5,5* 5,90  6,50 

* Start-Stop